Julias tjejkväll

Efter att jag vart i stan med Vilma tog jag bussen hem vid fem, och då åt jag. Sen så gick jag till Carita. Där hämtade hennes morfar oss för att köra oss till Julia. Hemma hos Julia va Anduena Julia (klart) Hanna Emma och Erica. Vi åt tacos, pratade och sen spelade kubb. As kul! Brunetterna mot blondinerna och gissa vem som vann? Brunetterna såklart. Förlorarna fick ställa upp det igen medans vi stog och skrattade åt dom ;).

Lag Brunnett:
MANDY (jag)

JULIA

ANDUENA

HANNA


Lag Blondie:
CARITA

ERICA

EMMA


Som sagt vann brunnetterna. Sen fick dom plocka undan, och vi skrattade åt dom! Synd bara att dom bilderna är på Hannas kamera :(


Emma

Anduena

Haha Carita Anduena Hanna

Vart är Caritas hand på väg?

Julia jag Emma

Julia Emma

Julia Mandy (jag) Emma
Vi bytade lag en gång som ni ser. Fasst jag och Julia vann båda gångerna. ;)

Gårdagen med Vilma

Igår åkte man in till stan med Vilma. Superkul. Vi gick in på massa affärer men hittade inget, utom Vilma som hittade ett vitt linne på H&M. Men det va allt. Sen gick vi till Nissastrand och fotade lite, fotona va till något speciellt. Nämligen in på en fotobutik och skriva ut lite bilder som vi redigerade lite smått! skitsnygg.. Tyvärr så kan jag inte visa er för Vilma har resultatet på sin kamera. Men men.
Såhär såg jag ut igår i stan


Mobilen trasig..

Pip också! Jag älskar ju min mobil (A)
Eller, själva mobilen är inte sönder, utan man kan inte få in minneskortet, för det är en sak i mobilen som lossnat. Så innan jag och Vilma ska in till stan idag, så ska jag in till stan med min låtsas pappa och gå in till 3 och få en lånemobil.. Damn -.-
Men det är inte hela världen! Jag får åtminstone mobilen fixad. Vet inte hur långt tid det kommer att ta men jaja. Nu har jag precis dushat och klätt på mig. Så snart ska jag fixa mig lite smått, sen vid tolv/halv ett tiden så ska jag in till stan med telefonen. Senare ikväll, ska jag på Julias tjejkväll. Kan inte va där för länge, måste vila mig inför Laxacupen. Skriver senare, hörs.


Onödig bild.. ;)

Hemma hos Rick

Idag va jag med, Julia Vilma Anduena Emma Jonte Emil Filip Rick och Niclas. Efter ett tag så stack Emma Filip Emil och Niclas. Då stack jag Jonte och Vilma och hämtade Viktor. Sen gick vi alla hem till Rick och nårra badade i hans pool. Ville inte bada, för jag riskerade inte att få blöta kläder. Tyvärr hade man ju ingen bikini med sig. Men vi hade skoj iallafall.
Just nu har jag lite strul med Videofy, men så fort jag har fått ordning på det kommer det en video! :)

South Park

Är de riktiga kändisarma lika kändisarna i South Park modell?

Jennifer Lopez


Barack Obama


Britney Spears


Paris Hilton


What do you think? (A) Bara för jag älskar South Park.

Dagens bild


Den är liitegammal, men det får bli dagens :)

Kvällen med Carita och Vilma

.. den va soft ;) Kul hade vi. Först nu kommer dom bilderna utanför mig då jag och Carita träffade Adel Niklas och André.

Från vänster: Carita Niklas André och lite Adel

Från vänster: Niklas Carita André Adel

Adel Carita André

Niklas Adel Carita

Lite André och Niklas och hans cykel


Sen så cyklade jag och Carita till Vilma, så stack vi direkt till fåren. När vi kom till fåren, fotade jag och Carita matade dom. Hon klättrade över "stängslet" och så började dom springa efter henne. Jag skriker till Carita: SPRIIING! Och hon springer uppför backen inne hos fåren, så tappar hon sin sko i en lerpöl. Haha! Stackarn..


Massa får

Ett får

Caritas sko xd

Igen

Haha, alla fåren va vita. Utom en! ;)

Idioten Vilma kastade in plastpåsen till dom xd

Carita och sin fina sko

Vilma

Sen gick vi ner till fyllån för att Carita skulle tvätta sin sko, så halkade hon på leran. haha

Carrie vid vattnet

Caritas sko, och en droppe. Gillar verkligen denna bilden

På vägen hem träffade vi massa små grodor, fotade med manuell så hopppade den hela tin så det blev inte bra :P

En groda

Samma groda i annan vinkel

Får tacka för kvällen tjejer. Grymt kul! ;) <3

Yes, jag visste det!

HBK vann som jag sa! 1 - 0 blev det. Det va suveränt på Örjansvall idag. Dessutom, efter matchen, så såg man Glenn Hysén! Inget märkvärdigt, men alltid nåt. Cyklade hem tillsammans med Vilma Carita och Hanna. Nu ska jag äta och så kommer Carita hit, så ska vi nog gå ut sen ;)

Låten är ju ba för skön ;)

HBK

Hejsan, nu åker jag på HBK med Jonteh Emil Vilma Nina Erica och Hanna. Träffar säkert nån där med! :)
HEJA HBK, vi kommer ta Göteborg!! :) Hoppas jag (A)

Jag är duktig!

Igår, så städade ju jag mitt rum. Nu ska ni få se hur duktig jag va!

Före

Efter, mobba inte nallarna (A)


Före

Efter


Före

Efter


Före

Efter


Bilderna är inte tagna på exakt samma ställen, men ändå. Tycker jag har varit duktig ! :D

Bloglovin


Kan du va snäll att följa min blogg på bloglovin?
Följ min blogg med bloglovin


Inte svårt alls, du klickar på länken ovan. När du kommit till sidan på bloglovin, klickar du bara på "följ bloggen". Sen va det inte mer med det. Tack på förhand ;)

Bokeh #5







Bokeh

Oså brogård..

Asså, jag gillar igentligen inte Brogård. Stör mig på att det är kuligt folk där. Haha, ca 6,3 km cyklar jag varje dag för att komma dit. Jobbigt! Ska låta bli att gå dit på ett tag nu har jag bestämt mig för ;)


















It's a Vilma day

Vid halv fem cyklade jag till Vilma. Då gick vi till linbanan och tog lite foton. Efter det stack vi till Brogård.
Här har ni bilderna från "linbanan"



















Ensam hemma

.. tills ikväll iallafall
Men alltid nåt! ;) Brooks (min bror) är nämligen i Danmark, och spelar miniturnering med 95orna. Själv är han 96a. Haha , inte för att skryta men bara så ni vet :P. Idag kanske Emil kommer till mig. Men bara kanske, han är nämligen på dop och vet inte när han kommer hem. Annars ska jag nog vara med Vilma. Och om det inte blir Vilma får jag hitta på nåt annat. Iallafall, innan jag ska vara med nån idag vill/ska jag:
SKA: Ut och springa, dusha, äta
VILL: Fota och måla naglarna (y)
Men v får se, vad jag hinner och orkar. Måste också städa rummet. Det gör jag nu för jag känner att jag orkar det. Sen ut och springa och sen duscha. Det kommer ta ca 2 timmar kanske. Ca 45 minuter att städa rummer, resten att springa. Jag springer ju ganska långt nu, iumed att det är Laxacupen snart. Höres!

Min "bröllpslåt"

..här har ni den
Westlife - Grow old with you

Det roliga är att samma grupp, har gjort en låt som heter "Mandy". Lite lustigt ;-)

Lite, ..accesoarer? :)













Hehe, jag hade ju tråkigt så vad ska man göra..? :)



Får avsluta med denna underbara (haha) bilden på mig och en penna som jag gjorde när jag gick i trean eller fyran. Ganska duktigt va? (A)

Mina katter

vi börjar med FLINGAN ♥..







..och avslutar med BEEIS ♥





Båda är tjejer om ni undrade. Och om ni inte undrade, ta inte åt er ;)

Vattenbilder!

















Yes, jag har ganska tråkigt nu för ingen i min familj är vakna. Mamma och Brooks ska nämligen upp vid halv fem imorgon bitti, så de sover. Såklart. Men min låtsas pappa däremot kommer hem snart. Men han kollar bara på teve ändå så. Buuu! (N)

AND NOW..... brogård









Inte så många bilder, men iaf

Modellen Frasse











*Kolla nästa inlägg

Bilderna med Vilma













* Kolla nästa inlägg

Bad update

Förlåt för dåligt uppdatering av bilder. Kunde inte ladda in bilderna från fåren igår, för det blev inga bilder.. Jovisst, vi var där, men fåren ville inte komma till oss. Jag gick emot dom, men gräset blev för högt och jag hade bara shorts, så jag riskerade inte att få en eller flera fästingar. Har aldrig fått det, och vill aldrig ha det heller! Menmen, vi tog faktiskt lite bilder vid Fyllån.
( Bilderna kommer i nästa inlägg )
Nu ska ni få se hur min kuliga dag har sett ut. (Igår^^)
Jag och Vilma åkte upp till Brogård där vi plingade på Erik. Så kom han ut med Niclas Blomster, Rick Polansky och sin hund, mopsen Frasse. Frasse vart min modell ;). ( bilderna kommer )
Sen stack vi till gården på bg. Där hittade vi Emil Jonteh och Erica. Men Vilma skulle hem och äta innan matchen mot Fullham - HBK.
Då åt jag hemma hos Erica. Sen cyklade vi till Vilma och då tog alla vi tre följe till HBK. På HBK träffade vi massa kul folk. Emil, Jonteh, Hugo, Victor, Isaac, Adam, Jacob, Jakob och säkert så har jag glömt nån.
I matchem blev det 2 -2. Och tro det eller ej, men jag rörde nummer två i Fullham!!!!!!!!
Coolt asså, haha tycker jag iaf.

Bilderna kommer my friends :)

Vilma Time!

Nu sitter jag hemma hos mig och väntar på att Vilma Åberg ska bli klar, så vi kan åka upp till fåren! Vi ska nämligen fota dom, sen kommer vi säkert åka till bg med. Som vanligt xd
Bilderna kommer ikväll ;)
I promise


Gårdagen

Gårdagen var awesome. ;)
Först åkte man till brottet, vid elva. Kom hem vid halv fem. Då duschade jag och åt. Vid halv sex gick jag ut och fotade. Träffade Matilda och Emmy, och dom gick runt och letade efterolåsta cyklar. ^^ 
Vid sju kom Carita och då fotade vi tillsammans. Sen fick vi idéen att åka till Lågagård och fota fåren. KuL! fasst de attackerade oss, haha. Bilderna har jag på den andra datan, så det kan ta ett tag innan de kommer in på bloggen. Efter vi vart hos fåren i ungefär tjugo minuter, så cyklade vi till bg (Brogård). Påvägen upppför skogen, brände jag mig på brännässlor och vart prickig på hela högra benet. Heeela vägen till bg sa jag: Aj aj, svid, aj svid svid AJ!
haha. Jag vet att jag är speciell. När vi kom till bg, skulle vi till Fyllån. Dumma vi cyklade ner för backen. Med gupp stenar och träd och allt va det va. Jag cyklade in i ett träd med! Klumpiga jag. Så jag blödde otroligt mycket på hälen. Men vi åkte upp till "ängen" och där träffade vi Filip Isaac Ludde Adam och nån mer. Så kom Emil Jonteh Dennis och Elias senare med. Skoj! Men jag och Carita åkte hem efter ungefär en halvtimma för att packa och så skulle hon sova hos mig. Kul! Bilderna kommer förhoppningsvis nån gång i denna veckan.

Dagens låt

Fanta och Rosé

Ganska skön faktiskt ;) Ni känner nog igen Kissie om ni letar.

Dagens bild


"Modell": Trollslända
Fotograf: jag

OLA SVENSSON

Beviset på att han rörde oss. Bättre sent än aldrig xD


Haha

Den tredje och bästa skon enligt mig ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Min andra sko ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


RÖSTA PÅ MIN SKO! =)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Funcity


Jag som åkte

Kusin, fotograf jag

Kusin, fotograf jag

Mina ben, fotograf mamma

På cirkusen, jag va och badade medans kusinen va där ;), fotograf mamma

Kusin, fotograf jag

Kusin, fotograf jag

Kusin, fotograf jag

Kusin, fotograf jag

En Lama typ, fotograf jag

Haha, bilden va ju inte fin direkt, men tyckte den va kul. fotograf jag

Jag, fotograf mamma

Jag haha, fotograf mamma

En ren, fotograf mamma

Jag inne hos getterna, fotograf mamma

Typ en bock, fotograf jag

Det får räcka med bilder, haha. När jag va inne hos getterna, hoppade den största på mig, så min tröja är helt förstörd och jag har ont i höften nu. haha

Vattenbilder




























Inspiration av; Vilma Åberg ♥
Detta vart inget jag satt med länge, kanske 5-10 minuter, kommer bättre bilder nån gång i veckan!


Godnatt, snart

Snart ska lilla jag sova, för imorgon ska jag åka till Funcity vid tio ska vi åka. Vill inte åka imorgon igentligen, om jag inte hade gjort det, så hade jag och Julia åkt till Liseberg för det blev inget idag. Och om det inte hade blivigt nåt imorgon heller, så hade jag gått på Vilma som friidrottar på Sannarp klockan elva imorgon. Gå och kolla på henne vet jag ;)
Iallafall, kommer inte blogga imorgon som ni förstår. Men kameran åker med, så bilder kommer! :)

// Mandy

Nytagen bild, japp jag tog den precis. Haha
Ha det gött medans jag är i Funcity och sover där en natt;)

Carita och Mandy tältar


Innan vi gick ut, så bakade vi kanelbullar, degen blev helt fail, men bullarna blev goda :D

Hon tappade faktiskt en av dom, haha xd

Vi gillar pärlsocker.

Tog bilden utifrån ugnen, därav kvalitén.

Carrie

Carita i vårt fina tält som vi va duktiga och satt upp själva.

Meningslösbild, haha

HAHA, vi ville göra det lite hemma trevligt (A)

Det va bara läsk i glasen för er som undrar

Läsk med godisapor i bottnen, det va suupergott!

Carrie

HAHA, fin bild...

Guud, klockan ca fyra på natten, blev vi tysta i typ två minuter. Då hör vi en mansröst utanför tältet: Ursäkta?
Både jag och Carita flög under sovsäckarna och skrek som aldrig förr! Aldrig blivit så rädd förut i heeela mitt liv! Shit asså, vi väckte typ hela Östergård.
Vi skrek superhögt i typ tio minuter. Sen när vi äntligen hade slutat skrika, så hör vi en tant som skriker: Hallå!? Vad är det som händer!?

Så sov vi lite, sen vid tio på morgonen, sov Carita, och jag va vaken. Så hör jag fotsteg runt tältet. Och får ur mig: Är det någon där?
Svar: Ja vad gör ni här?
Jag till mannen: Tältar
Han: Varför?
Jag: För vi ville ha kul..
Han: Vill ni ha kul?
Jag: NEJ! (trodde han va pedofil, haha)
(viskar till Carita: vakna vakna Carrie! säg nåt till han!)
Han: Bor ni här?
Carita: Ja, jag bor här..
Han: Aha men då är det okej, jag jobbar här
Jag och Carita: Fjuuu! haha så började vi skratta
Han: varför blev ni så rädda? Haha
Jag: Vet inte, haha


Sen gick han så packade vi ihop tältet och stack in till Carita.

Bilder från..

dagen [ 15/7-10 ] med Vilma Filip Julia Erica Adam och Tobbe (Fatmir tidigare igår med, men han va inte med senare)



Vilmas fötter/skor, fotograf: jag

Fatmir och söta Julia, fotograf jag

Vilma och Julia, fotograf Erica

Vilma Julia och jag, fotograf Erica ♥

Erica och Vilma, fotograf Filip eller Tobbe

Filip och Julia, fotograf jag

Erica, fotograf jag

Jag, fotograf Erica

Vilma, fotograf Erica

Sötaste ungen! fotograf Erica

Filip, fotograf Erica (?)

Helt naturlig bild :), inget smink och inget fix överhuvudtaget! Gillar inte mitt utseende! :O fotograf Erica ♥

Julia Mandy, fotograf Erica

Julia, Vilma och Jag, fotograf Tobbe

Va tycker ni? ;)

Ser du stjärnan i det blå? Ja den lyser för oss 2..

Har inte orkat lägga in den förns nu. Men njut iallafall. Tröttnar aldrig :)

Stjärnan i det blå

Gay Baby JB

Justin Bieber Baby Gay

JB - Parody

Justin Bieber - Parody

Packa och sen Östra! ;)

Just nu sitter jag hemma hos Carita och ska snart åka hem till mig. Då ska jag packa sen cyklar vi direkt till Östra stranden med Julia. Som ni kanske inte vet tältade jag inatt, bilderna kommer när jag kommer hem. Håll koll på bloggen, du vill inte missa vad som hände när vi tältade. Haha. Men nu ska jag nog cykla hem till mig med Carita, för hon börjar bli klar nu. Glöm inte att kika in på bloggen då och då idag! Ha det så bra :)♥


Växjö/Småland

Äntligen hemma nu från Växjö eller Småland, vet inte vilket vi va i. Vet inte ens om det är samma eller vad. Men iallafall, vi sov där en natt, och jag orkar inte skriva vad vi gjorde, så här kommer gårdagen i bilder.


Brooks och jag



Brooks , haha

Så fin jag är, eller nåt..

fin bild, hahahaha. Jag och Brooks



Fin posé jag gjorde va? ;)

Hihi, jag

Brooks

Avslutar med denna "fina" bilden på mig.


Mandy tävlar

Jag är tillbaka och jag tävlar igen. På Millahs blogg. Klicka här för att komma direkt till inlägget. Jag tävlar om valfritt smycke från sustra, vilket du också kan göra.

Jag är också med i Millahs tävling om ett jättefint armband från Ulrikas Smycken. För att komma till inlägget och se armbandet, klickar du här.

Jag är med i ännu en tävling från Millahs, där man kan vinna ett superfint armband från Livans. För mer info om tävlingen, klickar du här för att komma direkt till inlägget.

Var med du också! Lycka till.

05.25

Ska upp tidigt, typ vid nio och jag har inte somnat ännu. Jag är inte ens lite trött. Ska nog vara uppe hela natten, får se hur det blir med det. Och varför ska jag upp så "tidigt"? Jo, jag ska till Småland och sova där i en natt. Ska dit med familjen. Där finns nämligen någon "cool" strand, inte mycket skillnad från grötvik har jag hört, men.. Grötvik är nog smulan bättre, enligt mig. Har ju inte varit där ännu, men jag har sett bild. Fullt ös denna veckan!
Måndags* Brottet
Tisdags* Ullared
Onsdag* Småland
Torsdag* Småland
Fredag* Liseberg (eventuellt.)
Lördag* Funcity
Söndag* Funcity
Kommer bli super kul, särskilt Liseberg ifall det nu blir nåt. Funcity kommer också bli skoj. Har ju varit på både Liseberg och Funcity förut, men ser ändå fram emot det.

Jag tar även med min kamera till Småland, så det kommer bilder. Inte till Liseberg, dit vågar jag inte ta med den. Just nu sitter jag på min balkong med min katt Flingan. Om min mamma kommer är jag värre än död kan jag ju bara säga! hahaha. Ganska riskabelt att sitta här ute halv sex på morgonen. Men jag tar mina risker.  Ni får ha det så bra, hör jag inte av mig så mycket denna veckan vet ni varför. // Mandy ♥

Tävlar i Johannas blogg

Jag är med i en tävling på Johannas blogg
Där jag/man har chansen att vinna ett jättefint armband från Marmalaid. Du kan också vara med i utlottningen genom att trycka här och komma till inlägget, för att se instruktionerna. Good luck! ;)

Ny header..?



Vilken tycker ni jag ska ha? denna eller den jag har?
Svara jättegärna! kram Mandy ♥

Danmark

För några veckor sedan var jag i Danmark. Gick där i stan, och ser man på, där kommer Hanna Paul med sin familj! Haha, vi träffas nästan aldrig i stan eller Halmstad överhuvudtaget, men i Danmark så. haha, tycker det va lite skoj.

Bilderna kommer nu, långt i efterhand, menmen. Bättre sent än aldrig!


Vi tog båten/färjan över till Danmark, och så såg jag denna lilla söta båten påväg dit, och tog fram kameran direkt!

Jag, inne i en liten rolig affär där man kunde hitta lite allt möjligt

Danmark är ju känd för sin ost

Danmark är ju känd för sin ost. En sån ostbit kostade 22 danska, och den var inte stor vill jag lova!

Danmark är ju känd för sin ost. En riktigt stor ost som jag hittade!

Danmark är ju känd för sin ost. Ser inte det gott ut? ..nej..

Danmark är ju känd för sin ost

I stan

Haha, sen såg vi en sjukt lång gubbe i stan.  Han är över 2 meter iallafall! 

Nån gubbe som stog i någon affär.

Blomma

Blomma

Blomma

Duva som posar för mig, haha

Ush, han ser äcklig/läskig ut på bilden

En bild på den fina himlen som avslut.

Långt ifrån alla bilderna, men orkade inte lägga upp alla, och jag tror inte ni skulle orka kolla på så många bilder.

Brottet dag.


Vanja , fotograf jag


Yara (Haikels syster), fotograf jag


Emil (L) Mandy, fotograf jag


Yaras skor, fotograf jag


Två små söta :) , fotograf jag


Trappa, fotograf jag


Yara, fotograf jag

Som ni ser var vi på stranden med. Västra då alltså. Tack för dagen alla ni som gjorde den så bäst!
Jag älskar Halmstad-värmen, fasst ibland.. så blir det för varmt. Trodde aldrig jag skulle säga så om Halmstad!

JAG

JAG

JAG

Jättefula bilder på mig, men brun eller vad? haha, ganska nöjd med "brännan" ;).

Godmorgon

Jag och Julia vaknade för cirka två timmar sen, till frukost blev det kebab-pizza. haha.
Vi ska snart äta jordgubbar också. Ensamma hemma nu. Skönt! Det kanske blir äventyrslandet idag med Anduena och Julia. Kanske inte. Mina föräldrar svarar inte på sin mobil. Önskar ibland att vi fortfarande hade brevduvor! Haha.


Bild på ett smultron som jag tog häromdan.

Inte exakt samma som jordgubbar, men bär som bär.. typ..
Så nu ska vi gå till Hemköp och köpa grädde. Hörs!


Godnatt

Nu ska Julia och jag sova, klockan är redan 03:01 och tiden har gått jättefort. Imorgon eller ja, idag rättare sagt, så ska jag vara med min älskling Emil. Vet inte om några fler ska vara med eller om det bara blir jag och han :)
Skriver mer imorgon, då jag förhoppningsvis har fixat bloggen lite bättre.

Vi bjuder på en "nattbild" som vi tog nästanprecis med min Nikon D3000. (Det är inte som jag skryter, bara så ni vet vad jag har för kamera!)


Jag och Julia , (fotograf jag)

Humor

Gammal men ändå kul

Hejsan mamma och pappa..

Anduena och Julia

När Julia Ahlstedt kom till mig, kollade vi på film. Ingen specifik film, så kommer inte ihåg vad den heter. Vid klockan sju gick vi ut med Anduena Krasniqi, en väldigt duktig bloggerska. Vi gick ut och fotade med min och Anduenas systemkamera, vi har båda Nikon D3000. Kvällen i foton:


Julia, fotograf: jag

Julia, fotograf: jag

Mandy (jag), fotograf: Julia

Mandy (jag), fotograf: Julia

Jag och Anduena (oförberedd), fotograf: Julia

Jag och Anduena, fotograf: Julia

Julia, fotograf: jag

Anduena och Julia, fotograf: jag

Mandy (jag), fotograf: Anduena

Julias sko, fotograf: jag

Julia, fotograf: jag

Julia, fotograf: jag

Anduena, fotograf: jag

En bild på mig som avslut. (fotograf: Julia)

Brottet

Idag vaknade jag vid halv elva. Då packade jag och åkte med familjen till brottet. Va där med en familj från Brooks (min bror) lag. Vi badade i Västrastranden och i brottet. Roligast på stranden om jag får säg det själv. Kallare men mycket djupare och mer kul helt enkelt. Åkte hem vid fem.Då blir det Julia Ahlstedt!


Skaffat ny blogg!

Hejsan, jag har skaffat ny blogg nu! Från devote.se till blogg.se, alla, eller iallafall de flesta tycker det är bättre här! Dessutom verkar det mycket proffsigare här som Vilma sagt, haha. Jag kan inte så mycket om blogg, men jag lär mig väl med tiden. Jag kommer att vara mycket aktiv, för jag gillar verkligen att blogga. Men det är svårt nu på sommaren, är det inte vänner så är det fotboll. Är det inte fotboll så är det bada, osv liksom.

Denna bloggen är en blogg om vardag, musik, foto och slänger även in lite humor då och då. Inspereras av Foki, Kissie och Dessie. Flera inlägg kommer inom kort! :)

Välkommen till min nya blogg!