Sammanfattning

Ni kanske undrar varför jag inte lagt in några inlägg? Har inte haft lust att blogga och heller inte tid. Ni ska få en kort sammanfattning:
Skolstarten, jättekul att träffa alla. Gick måndag och tisdag och typ fick schema pratade och lite sånt bara. Men på onsdagen började skolan på riktigt. Ganska kul ändå, inget som va jobbigt eller nåt. Däremot på ute-gympan klockan åtta på fredags morgonen, va man ju lite stel. Jag va kass på friidrott då, säger jag bara! 2.97 på längdhopp, p.s i trean hoppade jag 4.25, snacka om försämring. Sprang på 9.88, dåligt. Mitt rekord är på nio blankt. Kastade kul på 5.25, nja. Men iallafall va jag nöjd över min insats, eftersom jag har en skadad höft.. Lördagen spelade jag match i haverdal mot Haverdal då. Strålande seger med 22 - 0. Gjorde bara två mål, och spelade vänstermitt. Ovant. Men jag gjorde iallafall tunnel in på målvakten, stolt. (Y)
Idag är det söndag och jag har match igen. Vi möter Göteborg, vet inte vad dom heter, men dom kommer från göteborg iallafall. Spelar halv sex på IP kom och kolla ni som kan!

Bio


BOKEH
En bild jag tog då vi var i Växjö.


Jävlit dålig uppdatering, så ska ta dagen lite kort!
Vaknade vid tolv, segade massa. Så kom Vilma till mig vid tre kanske..? Hon va här lite och vi gjorde inget speciellt. Mot halv fem kom Carita till mig, när Vilma stuckit. Jag och hon hämtade Maya, för vi skulle in till stan och se på bio. Vampires suck. Den ägde sönder, skrattade otroligt mycket! Och vilket härligt gäng det va inne på bion, haha. Alla sjöng med på reklamerna och sånt. Rekomenderar filmer starkt till dom med bra humor. I stan köpte jag två nya diadem, båda hade en liten rosett på sidan om sig. Köpte det inne på Monki och de kostade bara 10kr/st. Vi cyklade hem vid åtta och nu gör jag inte så värst mycket.

21.03

Har nästan precis kommit hem från en awesome träning. Har bara hunnit att dusha och äta sallad, och nu sitter jag och väntar på Carita som ska sova här. Kommer bli skoj, hoppas jag. Imorgon vet jag inte vad som händer, antagligen åka och köpa på skor med mamma. Kanske, alltså.


Min najsa kvällsmat!


Vampires suck

Jag Julia och Carita ska gå på den nya filmen "Vampires suck", vad tycker ni om den?


Själv tycker jag att den är hur rolig som helst!

Frukost!

Nu är klockan lite innan ett och jag och Vilma ska äta frukost. Idag ska jag träna, så det blir nog ganska dålig uppdatering. Ha det nice!

En bild som jag tog nån vecka sedan.

Modellen Vilma

Har "precis" tagit bilder på Vilma, va ute lite är på gatan bara och fotade några snabba bilder.
ALLA bilderna är oredigerade.











Vilma och hennes lillebror





Vilma och hennes lillebror igen



Själv ville jag inte va med på någon bild, tråkigt tråkigt..

Naturepictures

Blomma

Blad

Blad, kolla noga så ser man en vattendroppe. (Därav fotot)

Vinbär

Vinbär

Blad

Blad

Blad

Galler

Blomma


Ganska tråkiga bilder, hittade inget att fota. Thats the ugly truth ^^
Avslutar med två bilder jag tog igårmorse.
 [klicka för större bild]

Drip drop..

Kör med ett lite "färgglatt" tema ;D
























Så, nu orkar jag inte ladda upp fler. Hoppas det dög, här kommer naturbilder med.

Fredag den 13:de

Idag vaknade jag vid tio gick upp och åt, läste lite och kollade tv. Sen vid halv två åkte jag in till stan med Vilma. Jag hittade själv ingenting, men Vilma hittade en del. Men det va hål i hennes linne som hon köpte, haha! Vi gick runt lite i stan, sen åkte vi hem till Vilma vid fyra. Nu sitter vi här och lyssnar på Magnus Uggla. Bara så ni vet, den 25:te smäller det..! Höhö
Själv har man inte haft någon otur idag, Vilma däremot.. Ja ni vet.

J A G & C A R I T A  f ö r  e t t  t a g  s e n .


En sen morgon

Idag vaknade jag typ vid två. Gick upp och åt pommes och kött till frukost. ^^ Konstigt att jag vaknade så sent eftersom jag somnade redan vid ett imorse/igårkväll. Eller rättare sagt, jag vaknade inte jag blev väckt. Hade kunnat sova längre hade en bra dröm! Efter jag ätit dushade jag satt lite vid datan, sen kollade tv. Efter ett tag tröttnade jag och gick och dushade. Och vid fyra fin vi gäster. Vet inte ännu hur dagen ser ut men vi får la se.. Ska kanske, bara kanske gå ut och fota lite natur senare. Ha det bra, hörs / Mandy ©


Ganska gammal bild jag tagit x)


Hos Carita

Klockan är nu tjugo över två, och vi har bestämt oss för att fota lite. Det kommer väll att gå sådär. Vi har precis kollat klart på American Pie: Book of Love. Två gånger har vi sett den nu, och just nu ser vi på Linas Kvällsbok som är fyra år gammal. Sen ska vi kanske kolla skräck, men som det ser ut nu blir det nu inget. Ha det gött! ♥

Nattinlägg

Klockan är nu tjugo över tre mitt i natten. Julia somnade för ungefär en och en halv timma sen. Hon sover med kläderna på i min säng, så jag får la sova på madrassen inatt. Menmen, den är faktiskt jätteskön. Innan hade jag och Julia typ damp, så vi gjorde några videoklipp som kanske visar sig i hennes blogg inom kort: www.juliaahlstedts.blogg.se
Nu sitter jag och kommenterar runt på olika fina bloggar, kollar lite tv och har jätteont i nacken. Ligger helt konstigt, kan ju bero på det. Om några timmar, typ vid ett alltså, ska jag nog vara med Carita om jag kan. Batteriet börjar ta slut, så skriver lite snabbt. Orkar nämligen inte sitta här hur länge som helst och ha tråkigt helt själv heller.

Ni har väll inte glömt att följa mig på Bloglovin?
Det kan du isåfall göra här -->  bloglovin
Kom ihåg att du måste ha ett konto för att lägga till mig, eller en blogg och bli medlem.
Säg gärna till mig om du har lagt till mig. Det kan du göra på mailen, msn, bloggen vad som helst. Vill helst veta bara :)
Tack på förhand.

Stan & Träning

Idag vaknade jag upp jämte Vilma. Vi stack in till stan vid två med Julia och Hanna. Köpte ingenting, men la däremot undan en gullig klänning/linne. Julia köpte likadan fasst rosa och min va då turkos. ^^
Mamma ska nog köpa den åt mig imorgon. Efter stan cyklade jag till min fotbollsträning. Inte så kul, för jag har halvstukat min fot så jag springer som en häst. Men annars.. Nu sitter jag här med Julia som ska sova hos mig inatt. Imorgon så vet jag inte vad som händer, men vi får se.


- Im not afraid too chase my dreams..


Veckans HISS & DISS

: B e n  &  J e r r y s , otroligt gott, och en glass som är riktigt mättande och finns i många olika smaker.

D e t  r e g n i g a  v ä d r e t , jättemysigt att ligga hemma och ta det lungt efter sommatlovet.

 

: K I L L A R! Ush, trött på dumma killar som förstör allt. Det är inte många av de killar som jag känner som förstör, men några finns det allt.

M i n  s y s t e m k a m e r a , den har pajat tre gånger på en vecka! Jag har fixat den varje gång, men nu är problemet att den klickar när man fotar manuellt. Skit!


Film

Nu sitter jag och Vilma hemma hos mig, och ska kolla på "allt för min syster". Som jag har hört ska vara väldigt bra och sorglig. Senare ska vi kanske kolla på "Snabba cash". Nu ska vi sätta igång filmen, så jag ska bara göra ett till inlägg och sen softa och gråta. Haha, nej men tårar komer det komma (A).

Smoking kills

Ville bara lägga in en kul bild.

RÖKNING DÖDAR ;) ( Så ni vet, så har jag INTE rört fåglen eller ciggen eller nåt, det va så när vi kom dit )

//  & en liten bild på ett får som jag tog häromdagen  Coola ögon va? ^^


Med Vilma

Nu sitter jag här hemma hos mig med Vilma. Kameran åkte in på lagning idag, fasst de sa att det inte va något fel med den. Utom att den låter konstigt när man fotar manuellt. Jag och Vilma har mest slappat framför MTV och ätit vaniljbullar bakade av min mamma. Haha.
Snart ska vi till HBK i detta "fina vädret". Men vi kommer ändå ha kul, ska va där med Erica Vilma Emil Filip Lucas och Jonathan. Och så ska Sebastian va bollkalle och jag har lovat att snacka med han beroende vart han står. Men det är jag skyldig han eftersom han läser min blogg, haha. Först ska jag och Vilma kanske fota lite på ett särsklilt ställe. Om vi gör det kommer bilderna sen såklart.
Hörs senare ♥

Aftergolfen & en sen morgon

Igår på After golfen, sköt vi lite bollar grillade hamburgare och hade skoj. Jag sköt faktiskt 100 meter fasst Vilma tror inte på mig, för hon såg inte. Buhu :(
Vi cyklade hem vid halv nio och hämtade Carita på Östergårdsskolan. Kom hem vid halv tio / tio. Vi somnade vid tre och vaknade vid tolv. Nu är klockan ett och vi ska precis äta frallor! Ha det så bra.


Såhär ser vi ut just nu, söta va! ♥


After golf

Vaknade vid elva och gick upp direkt och duschade och gjorde mig iordning. Gick till Vilma runt halv två, och ca en halv timme efter det kom Carita och Anduena hit. Cyklade upp till fåren och fotade lite där. Sen upp till brogård en liten stund och hade skittråkigt. Bilderna togs med Anduenas Caritas och Vilmas kamera, för min kamera ska in på lagning. Carita och Anduena stack hem vid halv sex, och snart ska jag och Vilmas familj till hennes pappas Aftergolf. Ikväll ska jag sova hemma hos Vilma, det ska kanske Carita med. Vi får se senare om Carita hänger med dit. Skriver senare eller imorgon.

L u c a s & j a g

Jag äger

Jag är grym på Vilmas photoshop. Kolla här, detta gjorde jag på typ tre och en halv minuter.


Tycker ni?

VATTENBILDER













Det får räcka, hemma hos Vilmas seega data igen. Hörs ♥

"Fotorunda" i Vilmas trädgård






Orkade bara lägga upp två bilder eftersom att Vilmas data laddar jättesegt, de kommer säkert sen.

Pancake-Paradise!

Frukost åt jag och Vilma klockan två idag. Pannkakor blev det, misslyckade dessutom. Vissa blev bra, men de flesta blev katastrof! Haha.
Till pankakorna åt vi: Chokladsås, Oboy-pulver, smör och socker. Shit va gott!





















Muuuuuuuuuuuums. Hihi


Ip igår


Besfort, fotograf jag

Niclas, fotograf jag

Erica och Hanna, fotograf jag

Viktor och Filip, fotograf jag (passade på att utnyttja den fina himlen)

Emil Viktor Filip Vilma Lucas, fotograf jag (passade på att utnyttja den fina himlen)

Hanna Filip Erica, fotograf jag (passade på att utnyttja den fina himlen)

Erica Vilma Viktor Emil Hanna, fotograf jag (passade på att utnyttja den fina himlen)

Jakob Erica Vilma Viktor Emil Hanna, fotograf jag (passade på att utnyttja den fina himlen)

Erica Mandy Joe Hanna, fotograf Lucas

Vilma och Emil, fotograf jag


Vilma och Moa

Igår så va jag med Vilma och Moa. Ett tag va vi i brogård med Emil Besfort Hanna och Julia. Vi va inne på dagiset, och typ.. busade (A). Sen vid fyra nåt åkte jag Vilma och Moa hem till Vilma och bakade kladdkaka utan smör, och istället honung. Låter konstigt men det va faktiskt gott. Halv sju cyklade jag hem till mig och packade, skulle sova hos Vilma. När jag kom tillbaka till Vilma cyklade vi direkt upp till IP och kollade på SNFFs A-lag. Va där med Filip Emil Besfort Lucas Elias Niclas Hanna Erica Viktor, Vilma och Moa såklart. Joe Sise va även där och kollade matchen, och jag Erica och Hanna fotade med han. När matchen va slut skulle jag och Vilma åka och köpa pizza, men det blev inget för de hade stängt så vi cyklade vidare till Donken och åt där istället. Hemma vid halv elva kanske. Vi somnade vid två och innan dess knarkade vi Bubbles hela kvällen. Vad coola vi är. Vaknade idag vid halv tolv, och satte oss vid datan direkt. Bilderna kommer i nästa inlägg.