God morgon

Sitter i min säng just nu, och käkar rostebröd, vilket jag älskar...
Idag ska jag spela match halv ett, träningsmatch alltså. Sen efteråt ska jag kanske vara med erica (?)
Vi får se, nu ska jag iallafall fortsätta äta. Hej då :D
Bild från igår, typ en liten fest med laget.

Vinnaren av bloggsvar inbjudan är:

ERICA IVANSSON !
www.ericaivanssson.devote.se
Grattis.

Sovmorgon

Gud vad skönt att sova till halv åtta! om ca fem minuter ska jag gå till skolan. Lite bråttom nu.. Hinner inte skriva mer, Hejdå.

Hemma nu från Ansgars.

Äntligen hemma nu från Ansgars. Det va la hyfsat kul.. Kul i alla fall att träffa Nina igen, som varit borta ett tag. :)
Kom hem en stund sen, och där finns INGET på tv:n. Åh, vad tråkigt jag kommer ha denna kväll.. Ska i alla fall ta mig en dusch sen innan jag går och lägger mig. Har inte så mycket mer att säga, så ni får ha det jättebra och glöm inte tävlingen :) !
Någon random bild jag tog nån dag sedan...

Denna måndagen, inte så sugig faktiskt.

Denna måndagen ägde! Dansen på morgonen va faktiskt helt ok, spanskan va inte direkt kul, men inte tråkig heller. Efter det hade vi matte, och det va inte heller tråkigt, *mirakel*. Lunch- maten va äcklig däremot, men va inte hungrig så whatever. Efter maten hade vi svenska, faktiskt kul, va redan klar så behövde inte jobba. Efter det va det två inställda lektioner så slutade tjugo i ett. Nu sitter jag hemma hos Erica, och troligtvis ska hon hänga med till ansgars senare! Men nu ska vi käka pannkakor och jag ska träna spanska..
En bild jag tog på Erica i somras.

God morgon!

Hejsan. Klockan är nu halv åtta och jag ska precis gå. Eller, nästan precis, jag ska bara äta upp min macka, borsta tänderna och lite sånt. Dans nu det första vi gör ^^
Sämst alltså! Men alla får ha det bra idag i skolan! (tillskillnad från mig)...
Hejdå.
Bild på Erica som jag tog iförrgår.

Jersey Shore

Ligger nu i min säng och kollar på Jersey Shore. Det äger! Efter programmet, ska jag sova. Eller, försöka iallafall. För jag ska va i skolan tidigt imorgon och möta Erica för att gå till Hyddan, där vi ska dansa med klass 7A (fotbollsklassen). Vilket är bra ändå, för förra gången skulle vi dansa med en klass där alla killar va helt skabbiga!
Nej vad elak jag är. Men nu börjar Jersey Shore så nu sticker jag. Hejsvejs!

TÄVLING!

Jag delar ut en bloggavar inbjudan gratis.
Detta är allt du behöver göra: skriva om denna tävlingen i din blogg. Publicera min blogg ( www.mmandyw.blogg.se ).
Kommentera i detta inlägget att du är med, och ställa mig en fråga i bloggsvar.
Ju fler frågor du frågar, desto större chans är det att du vinner. Jag lottar ut vinnare.
Sprid runt detta nu!

Imorgondagen

Min katt.
Spanska prov om 2 dagar, och jag har varit dum och inte pluggat. Har prov på hela 6 kapitel. Men jag ska plugga sönder imorgon och på tisdag. Och på onsdag gäller det. Imorgon ser dagen ut ungefär såhär:
Skola, slutar halv fyra (?) HATAR MÅNDAGAR!
Hem, städa/plugga spanska. Sen ska jag säkert vara med Maya och Carita, sen gå på ansgars med dom. Sen plugga lite på ansgars. Efter det ska jag hem och kolla slutet på Top Model 14. Spelar in såklart så jag kan kolla senare, men ändå. Ha det bra !

Höstlöv/blad.


TACK ANDUENA!

Fick en inbjudan av Anduena, till bloggsvar! Jättetack till  dig Anduena.
PASSA PÅ ATT FRÅGA FRÅGOR NU ALLIHOPA :)

Jag och Erica. Fotograf: Emma

OSERIÖS
OSERIÖS

Tv.

Idag har jag inte gjort mer än slappat. Jo föresten! Tränat. Skitskoj var det. Imrogon i skolan har vi dans, wiho vad kul! ELLER INTE! På sistone har jag börjat älska hockey. Inte spela, men kolla. Och stå i klacken klart. Nu kollar man Gossip Girl, vilket jag älskar. Jag älskar mycket jag! haha
Bild på erica emma och lukas som jag tog i Brogård, igår.

Anduena och Julia

Idag är man med Julia och Anduena, Julia har sovit hhär och Anduena kom nästan precis. Senare kommer kanske Carita med. Så ska jag kasnke träna senare, får se hur det är med foten.


Min bror Brooks i Turkey! : jag som tog bilden ^^

Fredagsmys!

Efter den långa sega skoldagen, gick jag hem och städade lite och kollade på tv. Huvudvärk idag igen, precis som igår och iförrgår. Idag ska Anduena och jag ut och fota, om typ 5 min ska vi träffas. Det kommer inte komma några bilder på mig troligtvis för jag är inte på fotohumör! Kanske på Anduena och iallafall på naturen! Bilder kommer ikväll.

Min torsdag

Huvudvärk!! Idag igen.. men jag lär mig att inte bry mig.
Efter skolan idag följde jag med Erica på, en sak... Sen ta bussen till henne, va med Erik Tobbe och Niclas. Efter ett tag stack vi in och va med Niclas, Fippe och Jesper L en liten stund innan jag stack. Kom hem och åt, gjorde läxa, och snart ska jag dusha. Imorgon har jag inga planer, men på lördag däremot ska Julia sova här. Ha det bra!


Bild från en strand i Turkiet, som jag tagit.

Plugg / tråk - dag.

Eller så kan man också säga TV-dag. Idag i skolan hände inte så mycket utom att vi hade beep. För er som inte vet vad det är, (tror alla vet) det är att man ska springa en kort sträcka fram och tillbaka inom en viss tid, och så går det snabbare och snabbare. Har inte mått så bra idag, kan ju bero på beep och att jag bara småätitgt idag. Har SO-prov imorgon, så det är vad jag ska plugga till. Skriver kanske lite senare idag, ha det bra!


Bild som jag tog på min bror, i en ""grotta"" i Turkiet.


Lagdag idag!

För er som inte vet vad lagdag är, är det att alla från oranga, (vilket jag går i) har lagDAG. Olika saker gör man varje gång. Idagvar temat sammarbete. Det va jättekul! Började kvart i 10 och slutade lite efter 1. Chill! Vet inte vad jag ska hitta på idag mer än att plugga och kolla på Desperate housewives ikväll!!! Lääääängtat till denna dagen! Kanske ska till badhuset idag också, kommer nog inte bli något men ändå. Har sagt detta förut jag vet, men jag ska VERKLIGEN hålla det jag lovar denna gången, och jag lovar att bli mer aktiv.

Ute en sväng och fota med Vilma.

Vilma Åbergs blogg hittar du här.

I förrgår va jag, Vilma, Hanna och Erica på HBK. Skoj! HBK vann såklart med 2-0 på Brommapojkarna. Efter HBK tog jag och Vilma bussen till henne och va där en liten stund, packade och åt och så. Sen cykla hem till mig och sova där. Måndagen (igår) hade vi nämligen studiedag. Hela dagen hann vi med detta: Kolla tv, sega, ut o fota, gå på Ansgars.

Här är bilderna. Vissa.












 Skit seriöst...






Wierd bild, hahah! ^^


Överdrivet mycket bilder nu känns det som, men jag skriver mer senare!