Ja, jag lever!

Jag har kommit tillbaka från Turkiet har bara inte orkat uppdatera, så känner mig skyldig er det nu. Ska ta vääääldigt kort om Turkiet - Alanya.
  • 40 - 45 grader varmt på HÖSTEN, är mycket för varmt!
  • Superbra shopping ställe
  • Härliga strander
  • - det räckte att man gick ut nån meter och det blev till axlarna! Det gillar vi
  • Mycket fint att se, osv..
Nu är jag hemma hos Erica, och vi ska om en timma och 20 minuter på Annas fest. Hela klassen + några mer kommer dit, så hoppas på att det blir kul, vilket jag tror att det kommer bli :)
Kommer väll hem vid halv tio, så mera uppdatering, blir det NOG inte.
Ha det så bra!

Stan!

Idag efter skolan gick jag och Erica till stan för hon skulle ta piercing. Men det blev inget för blondien hade inte bokat tid. Så vi åt på donken med Anton och Jesper HN. Men så skulle Anton hem, och då kom Nicholas. Vi va ute och jag köpte en tröja inne på H&M och Jeppe köpte en tröja inne på Jack n' Jones. Sen så gick vi till Sverigedemokraterna och bråkade typ med dom, haha. Sen så hämtade vi ballonger vid centerpartiet, och fyllde dom med vatten som vi kastade på kukar.. Haha!! Hade skit kul men blev blöööööt.... Nu ska jag och CARITA till anskars och hitta på nåt skojigt! (hoppas jag) skriver senare.


Bild på min mosters hund, som jag tog häromdagen.

I skolan

hejsan , sitter i skolan i datasalen och jobbar med matte på någon konstig sida. Vissa är skitlätta men många är svåra.. Men jag hör av mig senare idag eftersom jag ska till stan med Erica som ska ta piercing i navlen. Sen ska jag träna fotboll eller gå på anskars. Lutar mot anskars men vi får se. Ha det! ♥

"fotorunda"

Jag hade lust att gå ut och gå imorse, och kameran fick givetvis följa med på min lilla promenad.



















Tycker att det blir lite för mycket biler, men det är en fotoblogg.. Haha

VATTENKOPPOR!!!!!!!!!!

Efter att jag åkt till Erica idag, va vi med Emma också. Vi cyklade till IP för att kolla på SNFF:s p97or som hade match. Det slutade 5-2 till SNFF med Milos som målvakt. Bra jobbat Milos! Sen åkte vi hem till Emma och tramsade oss.. Och då fick vi ADHD och vattenkoppor!! Eller ja..
ADHD = damp
Vattenkoppor = röd tusch penna
Efter en stund gick vi hem till Filip med Emil och Isaac. Spelade tv-spel, satt vid datorn och lite sånt. Sen åkte jag hem, åt varma mackor och nu sitter jag lite vid datorn och ska snart ta en kall-dusch. Mått illa nästan hela dagen... Skola imorgon med! BUUUUUU
Men ändå chill eftersom jag börjar klockan nio. Ha det gött! ♥


Poträttbilder - jag som fotograf

Några poträttbilder jag tog häromdagen.
Erik

Erica

Tobbebobbe

Lukas

Erica

Erik

Godmorgon

Vaknade ungefär vid åtta imorse, och kunde inte somna om. Gick upp och åt frukost, och nu kollar jag på TV. Snart ska jag också åka till Erica, ska bara fixa lite saker först..


Bara en enkel redigering på denna bild, faktiskt.

Smått gamla bilder..


Spindel

Grind

Blommor

Humla

"Gamla" bilder på Hanna


Hanna ,foto:jag

Hanna ,foto:jag

Hanna ,foto:jag

Hanna ,foto:jag

Jag ,foto:Hanna

Dom två sista bilderna har blivit kontrast-redigerade, men det ser man nog ganska tydligt..

Bilder på mig och Carita


Tog själv...
De på mig har hon tagit, och dom på henne har jag tagit.


Jag

Jag

Carrie

Carrie

Jag, en lite mindre seriös bild ^^

Jag

Carrie

Carrie

Jag

Jag

Carrie

Carrie

HAHA, jag...

Jag, (tog själv)

Hemma från kalaset.

Ja, då va man hemma igen. Hade la kul.. Men nu ska vi snart äta, och jag ska kanske till IP senare. Eller ja, om jag orkar. Men nu tack vare Emil omerovic, har jag blivit förkyld!! Han smittade mig alltså, haha. Nu är jag dunder snuvig och nyser hela tiden. Ska försöka lägga in lite bilder nu, och ta igen lita av tiden som jag inte bloggat på.

Bloggpaus - over.


Ingen mera bloggpaus, det stämmer. Ska försöka vara väldigt aktiv nu dom sista dagarna innan jag åker till Turkiet i en vecka. Åker på onsdag, kommer till skolan som vanligt på onsdag, tar skolfoto sen hem och då åker vi. Nu är klockan snart ett och jag och la familia ska åka till min moster som fyllt 32 år. Kameran följer med, så kanske blir det några bilder om ni har tur.